Results 1 to 5 of 5

Thread: Kronos Saturn 1.5 too fast

  1. #1

    Default Kronos Saturn 1.5 too fast

    Using new saturn update Kronos version 1.5

    cannot get frame limit to work and my games play way too fast. any help???

    using japan bios

  2. #2

    Default Re: Kronos Saturn 1.5 too fast

    I've been having problems with getting Kega Fusion"Fusion3.64" to configure the Bluetooth Gamepad/nor the USB Rock Candy Controller to pair/sync buttons

  3. #3

    Default Re: Kronos Saturn 1.5 too fast

    I've never used Saturn Kronos as an emulator... But, I can relate with Dolphin; it plays my wbfs as if it lags, and stutters when playing on certain worlds and levels of the NSMBWII games/torrents... Then, it's a setting in Dolphin you can adjust it to play normal speed or above normal speed...
    And the FPS (frames per second) goes down when it lags, then ot comes back up
    Last edited by Drleoah82; January 13th, 2019 at 21:02. Reason: Add a little more to my paragraph

  4. #4

    Default Re: Kronos Saturn 1.5 too fast

    Quote Originally Posted by Drleoah82 View Post
    I've never used Saturn Kronos as an emulator... But, I can relate with Dolphin; it plays my wbfs as if it lags, and stutters when playing on certain worlds and levels of the NSMBWII games/torrents... Then, it's a setting in Dolphin you can adjust it to play normal speed or above normal speed...
    And the FPS (frames per second) goes down when it lags, then ot comes back up
    cannot get frame limit to work and my games play way too fast. any help???

  5. #5

    Default Re: Kronos Saturn 1.5 too fast

    Quote Originally Posted by GASIYAT View Post
    cannot get frame limit to work and my games play way too fast. any help???
    it plays my wbfs as if it lags, and stutters when playing on certain worlds and levels of the xender discord omegle NSMBWII games/torrents... Then, it's a setting in Dolphin you can adjust it to play normal speed or above normal speed...
    And the FPS (frames per second) goes down when it lags, then ot comes back up

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •