PDA

View Full Version : satourne help



yugiohmaster
June 10th, 2005, 02:27
hi im trying to use satourne v1.1 and I did everyting fine about the plugins and the bios but when I put the cd and start emulating a message pops up and says satourne.exe has caused errors and will be closed by windows I have windows 2000 and another thing I have tryed ssf and when i click ssf.exe a message pops up and says sse and something in weird letters can somebody please help me and the game im trying to use is sonic r

hagbard
June 10th, 2005, 13:58
SSF (http://www7a.biglobe.ne.jp/~phantasy/ssf/index.html) and Cassini (http://www.barnitos.net/cassini/) are better Saturn emulators.

yugiohmaster
June 13th, 2005, 01:27
yeah I know but didn't you read my thread well it said I have tried ssf but when I click ssf.exe it says sse2 and something in weird simbols

hagbard
June 13th, 2005, 14:06
If told this before you would get a better response, don't you?

Well, you need a CPU which supports SSE2 instructions, like P4 or AMD Athlon

yugiohmaster
June 14th, 2005, 01:54
im so sorry it is ok now I have downloaded cassini and runs pretty good