PDA

View Full Version : Satourne v1.1 Help



FinFish77
June 4th, 2005, 16:41
I have been trying to get satourne to work for the last few days and have gotten all the plugins and bios configured. The only thing i dont know how to do is load my iso. I have the Shining Force 3 iso downloaded, in BIN form, but I cant figure out how to use it. Also, I tried loading it under machine mode>load saturn binaries, but it says the file is too big.

hagbard
June 4th, 2005, 18:58
Emulate it with Daemon Tools. Otherwise, use SSF or Cassini as are better Saturn emulators.

Eveything I mentioned have been mentioned many times here so please use the Forum's search function or even Google :cool:

FinFish77
June 4th, 2005, 19:54
I dont understand what u mean. Is Daemon Tools another emulator?? Do i need to do something with my iso to get it to play? Can u please elaborate on this.

FinFish77
June 4th, 2005, 20:17
I figured out how to work daemon tools, but now it tells me that "Game disk is unsuitable for this system". By the way, I am using SSF now.

hagbard
June 5th, 2005, 11:19
Make sure you select the DT emulated drive on SSF options window

FinFish77
June 6th, 2005, 21:22
I checked and I do have the right drive. Is there any chance that the bios are bad??

hagbard
June 6th, 2005, 22:58
perhaps the bios or the iso itself are bad. Try another bios from different region

leon_belmont
October 18th, 2005, 22:18
So how is this thing to load ISO with Daemon tools for SATOURNE 1.1P

HEY HAGBARD DON'T MENTION TO ME THE SSF AND CASSINI THING,THEY HAVE PRETTY HIGH REQUIREMENTS CONFRONTING THEM TO SATOURNE

so please tell me how to load an ISO with SATOURNE 1.1P


(Plus i don't really like CASSINI AND SSF :p )

montpics
October 19th, 2005, 13:39
Don't try to bump in and reply in a thread that no one cares at this moment. You have your own thread. Plus, hagbard is in MIA again. :cool: