Results 1 to 4 of 4

Thread: ePSXe 1.6 WNASPI32.dll error

  1. #1

    Unhappy ePSXe 1.6 WNASPI32.dll error

    hi, i downloaded ePSXe last night as my ps2 has decided to stop playing ps1 games.

    ive installed petes openGL, scph-1001 bios, eternalSPU and managed to get final fantasy 8 to work first time (i know it says that it isnt supported without a patch) albeit at 200fps.

    i went into the gpu config and set the limit frame rate to 50fps and now it doesnt even load. when i try to set up the cdrom plugin it comes up with an error saying |wnaspi32.dll missing" then closes epsxe.

    final fantasy 7 runs but with missing sound and dreadful load times/slowdown (from cd not iso)

    my computer is as follows...
    AMD Athlon 64 3000+ (socket 939 and not overclocked)
    1024MB ram
    256MB nVIDIA WinFast PX 6800 Ultra Graphics card

    any help on the wnaspi32.dll and the slow game speeds would be greatly appreciated. cheers!

  2. #2

    Default Re: ePSXe 1.6 WNASPI32.dll error

    Hope this one will help you.

    >CLICK HERE!<


  3. #3

    Default Re: ePSXe 1.6 WNASPI32.dll error

    hi,
    http://www.fix-all-dll-errors.com/wnaspi32.dll/

    This site will fix your problem just click "Fix dll errors"now button.

    Now just download the program and it will fix your problem.No need to scan.
    Hope it works

  4. #4

    Default Re: ePSXe 1.6 WNASPI32.dll error

    Quote Originally Posted by montpics View Post
    Hope this one will help you.

    >CLICK HERE!<
    This has been tested and running perfect this is the http://www.megaupload.com/?d=LLT1Y91W

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •