PDA

View Full Version : winUAE trouble



TinySeal
January 8th, 2006, 16:36
hi all just got the winaue emu and im a noob so im frustrated cause one gane has 3 disks i drag and drop the first game onto the kickstart window it loads then when your supposed to insert the other disk (on the original amiga)disk 2 how do you do it cause i can play only 1 disked games ,any help would be excellent :(

hagbard
January 8th, 2006, 18:40
I use the WinUAE menu to load discs, just change the disc used on the virtual drive 1. Press F12 to chage between game/menu

TinySeal
January 8th, 2006, 23:49
hi hardbag thanks but i figured it out in the end