PDA

View Full Version : stupid question, stupid person...



chris_o90
May 24th, 2005, 20:51
hey im new to this and i wanted to know if you just stick the g-cube games into the computer. i don't want to damage my games or, worse, my computer.


your ignorant friend,
chris_o90

tdude51
May 24th, 2005, 20:57
unfortunately, it's not so easy. read here: http://forums.emulator-zone.com/showthread.php?t=1997
and you need to download an emulator to play the file you rip
never tried it, never will. stick with gba and older systems =P
oh and welcome to the forums

jv9
May 24th, 2005, 21:12
You could also burn the image and play it on a gamecube. But the gamecube has to be modded then. No use, the gamecube emulators aren't in a playable stage yet. You could use dynarec in dolphin. You'll get better fps but the graphics would get worse. Even with dynarec you still get 5-10 fps with a GOOD
computer..

Raven
May 24th, 2005, 22:01
hey im new to this and i wanted to know if you just stick the g-cube games into the computer. i don't want to damage my games or, worse, my computer.


your ignorant friend,
chris_o90

Don't think that you are stupid only because you don't know something!
And... WELCOME!!! welcometomoonsidemoonsidenoomdisesoonmidedoomnise! !! :laugh:

Corey4666
May 24th, 2005, 23:06
welcometomoonsidemoonsidenoomdisesoonmidedoomnise! !!
why is that funny?

Raven
May 25th, 2005, 03:24
If you can play "Earthbound" you will understand... :D

Jale
May 25th, 2005, 04:09
welcome to moon side moon side noom dise soon mide doom nise!

I don't get it :mellow:

Raven
May 25th, 2005, 04:56
^ bETTER fORGET iT!!!

PhatPlaya
May 25th, 2005, 05:56
Welcome to the forums, try and make more than 1 post.. ;)

jv9
May 25th, 2005, 06:18
By the way, welcome to the forums! :)

montpics
May 26th, 2005, 07:29
Getting to think this thread is another Introduction one. Thread moved! :cool:

Lastly, welcome to the forum.

TheCreator
May 27th, 2005, 21:40
Lets make this thread worthwhile shall we? are u saying if u have a top pc you can get a gc game to work, even if you do have crap graphics and slightly slower fps

RockY
May 27th, 2005, 22:00
Emulators don't support all the games yet, you may experience bugs, and stuff like that...

montpics
May 29th, 2005, 12:43
Lets make this thread worthwhile shall we? are u saying if u have a top pc you can get a gc game to work, even if you do have crap graphics and slightly slower fps
Could be..... BUT, even we have a better PC than the last, probably we will be having the same problem or worse. Who knows? It is best is not to try it unless what you are trying is to emulating the consoles that is. (In case the developers would want that kind of help.) ;)