PDA

View Full Version : FREE Web Hosting



Jale
December 11th, 2004, 22:44
Can you tell me guys where to find a FREE Web Hosting? :huh: The best you have in mind?

I wanna upload my page... :)

Thanks.

onewecallgod
December 11th, 2004, 22:57
running an appache server out of your house is free

Lefteris_D
December 11th, 2004, 22:58
Try this page: http://www.free-webhosts.com/webhosting-01.php

You can pick the one that has exactly what you want.

Jale
December 11th, 2004, 23:27
OK, I'm new in this hosting stuff. The page I'm developing is the 1st one in my entire life... and...

:blink: How do I register here??? I cannot see the REGISTER link or something like that...

http://www.000k.com/index.php

Zach
December 12th, 2004, 01:32
If you want free web hosting you don't want to "register" there.

Jale
December 12th, 2004, 01:47
I have found one: http://www.tripod.com
I signed up by the following url: http://jappsmash.tripod.com/ (page is already uploaded, but under construction)

And do you think TRIPOD is a good web host?

ScotchGuy
December 12th, 2004, 04:21
Shut up! It's incredibly unimportant how good your free host is. Your site will get this far: 0.

It's a free host, your site will get nowhere, your attempts will be pointless. Do this, work on some web designs on your hard drive, but don't bother hosting it, other people don't want to accidently see it.

Jale
December 12th, 2004, 05:30
Ugh, I want to host my page anyway :angry:

Lefteris_D
December 12th, 2004, 10:25
Many free hosts are good enough to hold a live preview(during development) of a page.

Jet Set Willy
December 12th, 2004, 10:39
So is a hard disk.

Lefteris_D
December 12th, 2004, 10:42
That's true. Even if you don't have a web server installed on your pc you can always just load the file in a browser.

Zach
December 12th, 2004, 11:04
Unless of course you want to do something stupid like use php

Jet Set Willy
December 12th, 2004, 11:11
I'd most likely install Apache and PHP on my hard disk still. Not a big fan of putting unfinished things up anymore.

Lefteris_D
December 12th, 2004, 11:46
Originally posted by Jet Set Willy@Dec 12 2004, 12:11 PM
I'd most likely install Apache and PHP on my hard disk still. Not a big fan of putting unfinished things up anymore.
I know the feeling. It's stupid to work on something(php) and then have to upload it somewhere to see if there are any bugs.

Zach
December 12th, 2004, 16:07
Yet you still do it

lol

Jale
December 12th, 2004, 16:13
Nah, I won't put that PHP crap right now! I'm using FireFox to view pages.

Nick
December 12th, 2004, 22:01
Originally posted by JAPPsmash@Dec 12 2004, 04:13 PM
Nah, I won't put that PHP crap right now! I'm using FireFox to view pages.
ROFL. Now what is that supposed to mean?

Jale
December 12th, 2004, 22:27
Originally posted by Nick+Dec 12 2004, 05:01 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Nick &#064; Dec 12 2004, 05:01 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-JAPPsmash@Dec 12 2004, 04:13 PM
Nah, I won&#39;t put that PHP crap right now&#33; I&#39;m using FireFox to view pages.
ROFL. Now what is that supposed to mean?[/b][/quote]
Well, I&#39;ve changed from Internet Explorer to Mozilla Firefox and I&#39;ll check my site under Firefox from now on.

And I will not make a complex site yet, because I&#39;m learning the basics of HTML and JavaScript :)

ScotchGuy
December 13th, 2004, 00:29
Right...

Splize
December 13th, 2004, 00:58
lol it would be funny if he ends up with the best emulator site

Jale
December 13th, 2004, 01:16
:lol: Maybe, but the emulator&#39;s section of my site is a 2dn plane page... It&#39;s not really focused on emulators...

WellWellWell
December 13th, 2004, 05:40
What are you focused on?

Jale
December 13th, 2004, 14:12
General stuff, like news, forums, jokes, emulators, etc...

Jet Set Willy
December 13th, 2004, 14:25
Do you feel, deep down, that the Internet needs that and that you can do it well? If so, alright. If not, save yourself for something you really think is worthwhile.

Jale
December 13th, 2004, 14:32
Mmm... OK? Just wait :o

Jet Set Willy
December 13th, 2004, 14:41
Misplaced arrogance.

Zach
December 13th, 2004, 15:10
Its a fair point all the same.

Sometimes I feel like letting my place die, but that would be too easy.

If I have to suffer, so should the rest of the Internet

Anubis_Chaos
December 19th, 2004, 13:40
freewebs but has banners after fue days
yahoo geocities can built a layout around the banner good html codes out there and can overlap

Jet Set Willy
December 19th, 2004, 23:21
But why choose either of those hosts? The URLs make the site lose credibility at an instant, and there are bannerless hosts out there anyway.

Jale
December 19th, 2004, 23:25
Banners doesn't bother me... just don't pay attention to them...

TchuBacha
July 21st, 2005, 20:15
How do i remove the advertisements on geocities without having to pay. Is there a javascript/html code that can remove it? Or is there a better fre web host that doesnt add ads to your webpages.

Corey4666
July 22nd, 2005, 07:14
CJB (http://www.cjb.net/)

I Kinda Got Lost Reading Everyones Posts But... Cjb.net Has Been A Good Website Host They Host A www.yourdomain.cjb.net Which Aint To Bad For A Domain You Can Convert It To .Tk Tho And Cjb Provides A Free Forums If You Need Em

winven
December 18th, 2009, 10:40
How do i remove the advertisements on geocities without having to pay. Is there a javascript/html code that can remove it? Or is there a better fre web host that doesnt add ads to your webpages.

I don't have any idea about the Removing the advertisement,because i got the free hosting in the site ******** with advertisement,there i registered the Domain name at low cost.