PDA

View Full Version : 1m sub-circuit board



Blue-Demon
August 6th, 2005, 01:37
OK whenever i play my GBA emu it says the 1m sub-circuit board is not installed and my games are able to save but they don't load. how can i fix this. it says it in the VBA and almost all emulators that are for the GBA

hagbard
August 6th, 2005, 11:59
I suppose it's about one specific GBA game, isn't it? There're patches for those, make a little forum search ;)

jv9
August 6th, 2005, 17:08
You should be able to continue the game after that message.
Works for me :)

Blue-Demon
August 7th, 2005, 23:50
ok so it happens on the Virtual Boy Advance on the pokemon games for the GBA and i can save but it dosn't load them.

hagbard
August 8th, 2005, 14:05
If you can't find the appropiate patches (I'm pretty sure they exist), just stick with save states ;)

rmddmr
September 16th, 2007, 15:02
OK whenever i play my GBA emu it says the 1m sub-circuit board is not installed and my games are able to save but they don't load. how can i fix this. it says it in the VBA and almost all emulators that are for the GBA

:excl::excl::excl: This Happend once on my Ds lite (Not A Emulator, The Real One!) With Pkmn Fire Red And now It dosent say that now Also It Acts like a New game when i press A after the message :excl::excl::excl: (What Is The 1m Sub- Circuit board anyway?)

15241353
August 19th, 2008, 14:36
if some one does find a patch for pokemon chaos black, let me know...(with a link plz :p ...)