PDA

View Full Version : Gameshark codes on VisualBoyAdvance



leon2k4
January 29th, 2005, 21:03
Can some1 help me on the gameshark feature on visual boy adavance ..... i am currently playin Pokemon red (kinda sad i kno) and the gameshark codes wont work :( will some1 plz tell me how :) ????????

Fable
January 29th, 2005, 21:07
might be that the gameshark codes are fake????

leon2k4
January 29th, 2005, 21:12
hmmmm i dunno

leon2k4
January 29th, 2005, 21:12
Wont it recognise them if there fake and just ignore them instead of uslessly adding them to the list ?

Fable
January 29th, 2005, 21:19
no actually it will add it to the list but it just won't work.

belmont
January 29th, 2005, 22:19
Use the codes from here.
They do work.
http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/game/918915.html

leon2k4
January 30th, 2005, 15:14
Use the codes from here.
They do work.
http://www.gamefaqs.com/portable/gbadvance/game/918915.html

Thanks i got them working ....i guess the other1ns was fake ,thanks

leon2k4
January 30th, 2005, 20:50
they dont work =[ , has any1 used gameshark codes on VisualBoyAdvance before ???? if so reply they just wont work

belmont
January 30th, 2005, 21:40
The codes I suggested worked for me on VBA...

Fable
January 31st, 2005, 06:27
what version are you using??? what game are you playing?

Jale
January 31st, 2005, 14:22
Since v1.8.0 is still a BETA version, we're playing with v1.7.2 or v1.7.2l.

belmont
January 31st, 2005, 22:17
I personally use 1.6.a and all the pokemon cheats I tried worked.

Fable
February 1st, 2005, 01:21
I don't use cheats on pokemon....

Jale
February 1st, 2005, 02:01
I don't even play Pokémon j/k

Fable
February 1st, 2005, 02:09
OMG! don't joke about that!!!

montpics
February 4th, 2005, 14:38
Hmmm, JAPP and Fable, please stay on topic and stop spamming around. :cool:

Jale
February 4th, 2005, 14:41
Roger that :cool:
I don't even know how to use cheats in vba :p

froster1990
February 4th, 2005, 18:13
I used to use them, until I realized that most games were easy enough to beat without teh cheats!!

Aphyxia
February 5th, 2005, 05:36
I can't figure out how to use the codes for VBA. I made a topic under the Nintendo board, but my attention span lasts five seconds, then my patience wears out. xP


Could someone help me out here? XD How do you do ittttt.

Aphyxia
February 5th, 2005, 05:46
Okay, I put in the codes... but nothing changes. o_o Is there something special I have to do to make them work or something?

Jale
February 5th, 2005, 05:47
Maybe you should wait for others, because I don't cheat on VBA, in other words, I don't know :rolleyes:

Aphyxia
February 5th, 2005, 05:49
Okay, thank you. :P My patience doesn't last very long, as I said before. xD ADD strikes again.

froster1990
February 5th, 2005, 20:15
Okay, thank you. :P My patience doesn't last very long, as I said before. xD ADD strikes again.

Okay, Next time you feel like triple posting, use the edit button to change your previous post. :dry:

Fable
February 6th, 2005, 02:50
Okay, Next time you feel like triple posting, use the edit button to change your previous post. :dry:
yes, I agree. :glare:

Jale
February 6th, 2005, 03:04
Don't be so rude with him/her, guys :mellow:

Fable
February 6th, 2005, 03:11
ok, ok sorry.

pokefreak23
May 3rd, 2005, 10:09
I can't understand!!!! in VBA what do i do go to cheats click cheat list then code breakers then enter the code,,, what about the description does that matter???? Plz teach me step by step

YA786
January 7th, 2008, 11:34
Give me some of the codes you got! Thankz:D

Hrothgar
January 7th, 2008, 16:42
Descriptions don't matter. I've used cheat codes on games like pokemon just to mess around with it. I don't need them to beat the game, it's just kinda fun having no limitations on what to make your team out of. I'm not sure why certain peoples cheats aren't working. I use cheats and they work just fine. You do remember to click the little box that says "Enable" that's beside the entered cheat right? Also, make sure your pressing "gameshark" when you're using gameshark codes, and not game genie. If your having problems entering a long cheat that uses sever codes, you can enter them in all at once or one by one if you think it's less complex.

XLightninX
January 8th, 2008, 21:18
man why the hell do ppl make up codes?!?!?! whats tha point? makes me feel sick i get my hopes up every time i see a code and 99% of the time it doesnt work that rly sux:glare::glare:

richie
July 31st, 2008, 21:03
how do i put in my vba cheats for my pokemon sapphire

jubbity
October 12th, 2009, 20:40
does ny1 have cheat codes for golden sun the 1s i find wont work

Alexander_13
October 14th, 2009, 19:11
go to www.gscentral.org

Hazmat
November 22nd, 2009, 18:36
Okay. I figured I'd post here instead of making an entirely new thread. >_> I am having some issues.

I'd like to start by letting you know, before trying to help me, that I'm a complete idiot. Not only am I a complete idiot, but I am a complete idiot who never used a Game Shark or Codebreaker on a real Gameboy, much less an emulator. I HAVE read the Readme, though.

I've found codes, and my VBA accepts them as valid codes, but I'm not sure how to actually make them apply to my game save. Here's what I'm actually doing.

1. Close rom.
2. Enter the (M) codes and then the codes I want to use.
3. Open rom.
4. Open up my game save (F3).

Where am I going wrong? :confused: Thank ya much.